© 2011 BYFORTE.COM | Privacy Beleid | Algemene voorwaarden
  OP MERK  
 
TOD'S DAMES
HEREN
TASSEN
 
HOGAN DAMES
HEREN
 
JIMMY CHOO DAMES
TASSEN
 
PHILIPPE MODEL DAMES
HEREN
 
TISSA FONTANEDA TASSEN
 
ZANELLATO TASSEN
 
SAM EDELMAN DAMES
 
CHURCH HEREN
 
MERCER DAMES
HEREN
 
ISABEL MARAN DAMES
TASSEN
 
SERGIO ROSSI DAMES
TASSEN
 
  KEEP IN TOUCH  
 
 BEL ONS GERUST

 010-2189595

 OF KIJK OP

Join byforte on facebook and be the first to know all about GUCCI, TODS and HOGAN news

 
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN FORTE BV
Voorwaarden

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Forte BV, een besloten vennootschap opgericht volgens de wetgeving van Nederland.
Forte BV is gevestigd aan Freericksplaats 1a 3054 GJ Rotterdam in Nederland. E-mail: info@forteshoes.nl. Telefoon: +31 (0)10-2189595. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nr.24338802 (VAT) nummer: NL8109.85.500 B01. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aan-en verkoop-overeenkomsten aangegaan door Forte BV en haar klanten via de website van Forte BV ("www.byforte.com").

Aankopen in de winkel

Alle goederen gekocht bij Forte BV kunnen geretourneerd worden tot 14 werkdagen na aankoop

Aankopen op de webshop

U kunt een bestelling plaatsen bij Forte BV door te klikken op alle gewenste items op de website, die zal de producten in uw ‘shoppingbag’ plaatsen. U kunt uw artikelen controleren in de 'shoppingbag' en de nodige wijzigingen doorvoeren. Zodra de 'shoppingbag' overeenkomt met uw wensen, kunt u klikken op de ‘kassa’ knop. Die genereert vervolgens een elektronisch bestelformulier met vermelding van de gewenste items. Na voltooiing van de bestelbon met inbegrip van de details van de betaling, kunt u klikken op ‘Ga verder’, waarna u wordt doorverwezen naar een veilige omgeving om de financiële transactie af te ronden. Deze zal uw bestelling afronden.

Na verwerking van uw bestelling, stuurt Forte BV in principe een e-mail ter bevestiging van ontvangst indien een product niet op voorraad is wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen waarna het bedrag wordt geretourneerd. De koopovereenkomst wordt ingevuld in deze e-mail. De overeenkomst zal derhalve worden geacht te zijn gesloten in Nederland. Forte BV behoudt zich het recht om een transactie proces om welke reden en / of diensten te weigeren aan iedereen op elk moment naar eigen goeddunken. Forte BV levert alleen aan klanten met een adres in Nederland.

Bestellingen van buiten dit gebied worden niet geaccepteerd.

Prijzen en informatie over de website

De prijzen die op de website staan zijn inclusief BTW. De totale prijs vermeld op de order en op het elektronische bestelformulier omvat de prijs inclusief verzendkosten. . Elke en alle douanerechten of invoerrechten en / of lokale heffingen zijn voor rekening van de klant. Bovengenoemde kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Prijzen zijn onderhevig aan veranderingen op elk moment. Veranderingen in de prijzen hebben geen invloed op de te betalen som in een gesloten koopovereenkomst zoals bevestigd door Forte BV per e-mail.

Hoewel alle informatie met betrekking tot prijzen, specificaties etc. wordt geplaatst op de website met de grootst mogelijke zorg, geeft Forte BV geen garantie voor de juistheid ervan. Forte BV is niet gebonden aan de afgifte van alle bestellingen die zijn geplaatst op basis van onjuiste informatie die werd getoond op de website. Bepaalde links op de website geven toegang tot websites en informatiebronnen die worden geëxploiteerd en onderhouden door derde partijen. Forte BV heeft geen controle over deze sites en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud ervan.

Betaling

Betaling kan geschieden door middel van creditcard of Ideal. Door gebruik te maken van een bepaalde creditcard (nummer) bevestigd u dat de creditcard die wordt gebruikt van u is. Het verschuldigde bedrag wordt afgeschreven van uw rekening wanneer uw bestelling is geaccepteerd door Forte BV. Alle creditcard houders zijn onderworpen aan controles en validatie toestemming van de creditcardmaatschappij. Indien de uitgevende instelling van uw betaalkaart weigert een betaling aan Forte BV toe te staan, zullen we de levering uitstellen en nemen wij contact met u op. In dat geval is Forte BV niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-levering. Creditcard gegevens worden verwerkt door middel van een SSL (beveiligde socket layer)-verbinding. Forte BV is niet aansprakelijk voor enig misbruik van deze gegevens door derden.

Levering

Forte BV zal haar uiterste best doen om alle aankopen binnen de termijn van 3 werkdagen te leveren. Forte BV is niet aansprakelijk indien de levering plaats vindt op een later tijdstip. Forte BV heeft het recht de opdracht tot dertig dagen na de bestelling te leveren zonder in gebreke te worden gesteld door de klant. Wanneer het termijn wordt overschreden ontvangt de klant een schriftelijke bevestiging. De klant kan dan kosteloos de overeenkomst ontbinden. De klant ontvangt dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen dertig dagen na ontbinding, het betaalde bedrag terug.

Leveringen vinden plaats per TNT koerier. Indien de koerier er niet in slaagt uw bestelling bij de eerste poging te leveren, zal hij / zij een bericht achterlaten, met vermelding van informatie wanneer de tweede poging wordt ondernomen. Dit proces wordt nog een keer herhaald waarop TNT contact met u opneemt om uw wensen met betrekking tot de levering te bespreken (verzenden naar een ander adres, terug naar de afzender). Alle items worden verzekerd door Forte BV tot het moment dat zij zijn afgeleverd op uw adres. Eventuele klachten over de staat waarin de goederen zijn geleverd (inclusief ontbrekende onderdelen) moet worden gedaan aan Forte BV uiterlijk twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail of telefoon op het adres / nummer in pagina 1.

Terugsturen?

Alle goederen gekocht bij Forte BV kunnen geretourneerd worden tot 14 werkdagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Forte BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Forte BV binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen worden gecrediteerd binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool

Het retour adres voor diensten van TNT is: Forte BV Freericksplaats 1a 3054 GJ Rotterdam. Online bestellingen retourneren in de winkel

De online gekochte artikelen kunnen ook geretourneerd worden in de winkel, Forte BV is nimmer aansprakelijk voor enig verlies van winst of goodwill of enige andere gevolgschade.

Toepasselijk recht en forum

De wetten van Nederland zijn van toepassing. Elk geschil met betrekking tot een aankoop en verkoop overeenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, worden uitsluitend voorgelegd aan de Rechtbank te Rotterdam.